Vakoilukamera löytyi koulun vessasta – tyttöoppilaat panikoivat

Ohhoh! · Stara.fi

Erilaiset salakuvaamiset ovat olleet viime aikoina runsaasti tapetilla, kun Suomessakin mies jäi äskettäin kiinni naisten ja tyttöjen suihkun salakuvaamisesta urheilutapahtuman pukuhuonetiloissa. Vastaavia salakameroita löydetään usein myös muualla maailmassa.

Tällä kertaa pienenpieni vakoilukamera on löytynyt koulun tyttöjen vessasta Kemamanissa, Malesiassa. Kamera paljastui, kun tyttöoppilas ryhtyi ihmettelemään poikkeuksellista esinettä, joka roikkui vessanoven sisäpuolella olevassa vaatenaulassa. Kyseessä oli koulun ainoa naisten wc, sillä muut ovat parhaillaan remontissa, Sin Chew Daily uutisoi.

Hän otti laitteen talteen ja toimittu sen koulun henkilökunnalle. Vasta sitten selvisi, että kyseessä olikin naamioitu vakoilukamera. Tieto tapauksesta levisi nopeasti, ja nyt koulussa onkin paniikki, kun tyttöoppilaat eivät tiedä keitä kamera on ehtinyt kuvata ja ovatko heidän vessakuvansa jo levinneet internetiin. Tähän mennessä 11 perhettä on tehnyt asiassa rikosilmoituksen.

Uusimmat