Päähän ammuttu mies linja-autolla sairaalaan

Ohhoh! · Stara.fi

Lontoossa on tapahtunut poikkeuksellinen tapaus, jossa päähän ammuttu mies ei päässyt sairaalaan ambulanssilla, vaan mies päätti lähteä hoidettavaksi linja-autolla. Runsaasti verta vuotava uhri Kwakye pysäytti bussin ”lennosta”, ja kuljettaja suuntasi heti kohti sairaalaa.

Richard Kwakye sai luodin päähänsä Goose Green -puistossa, jonka ohi kulkeva bussilinja sattuu menemään myös Kings College -sairaalan kautta. Niinpä bussikuski jatkoi tutulla reitillään, kunnes koukkasi potilaansa kanssa sairaalan kohdalla ensiavun eteen, Aol.co.uk uutisoi.

Mies selvisi ampumisesta ja erikoisesta kyydistä hengissä, mutta sairaalassa hänen päästään jouduttiin poistamaan luoti. Sairaalan henkilökunta ei ollut uskoa todeksi, että uhri oli tuotu sairaalaan bussilla. Ampujakin saatiin kiinni, ja oikeudenkäynti asiassa alkoi tällä viikolla. Myös uhrilla on raju rikostausta.

Uusimmat