Älä ikinä poista tatuointiasi näin – katso karmaiseva video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat ottaneet esimerkiksi käteensä tatuoinnin, jossa rakkaan nimi lukee näkyvästi. Suhteet tuppaavat kuitenkin usein päättymään, jolloin tatuoitu exän nimi vähintäänkin harmittaa.

Sellaisissa tapauksissa tulee kyseeseen tatuoinnin muuttaminen tai poistaminen. Julkkistähdet ovat yleensä hankkineet exänsä nimen päälle uuden tatuoinnin tai poistattaneet tatuoinnin kokonaan esimerkiksi laserilla.

Nyt verkossa nähdään kuitenkin äijäversio tatuoinnin poistamisesta. Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa mallia, ellei halua pilata koko kättä tai infektion myötä siirtyä mahdollisesti jopa autuaammille tatuointimaille. Videolla ex-vaimon nimi kyllä lähtee kädestä, mutta ei välttämättä parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusimmat