Jennifer Love Hewittin kaula-aukko yllätti kotikatsomot

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Aavekuiskaaja-televisiosarjaa tähdittänyt Jennifer Love Hewitt on viime aikoina viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista, eikä ammatillisella rintamallakaan ole kovin kiirettä ollut. Aiemmin hänen kerrottiin laajentavan toimenkuvaansa ohjaajaksi.

Nopeista muodonmuutoksistaan tunnettu kaunotar on nyt kiinnittänyt huomiota muodoillaan, sillä tuoreimmissa kuvissa hänen rintamuksensa näyttää kasvaneen selvästi aikaisemmasta. Nyt hän on päässyt esittelemään muotojaan kotikatsomoille Hot In Cleveland -televisiosarjassa, jossa Jennifer näytteli harvinaisen antavassa paidassa.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.

Jennifer Love Hewitt on Huffington Post -lehden mukaan siirtymässä elokuvaohjaajaksi. Jenniferin ensimmäinen ohjaustyö tulee olemaan aaveista kertova jännityselokuva Wait Till Helen Comes. Aiemmin hän on ohjannut muutamia jaksoja Aavekuiskaaja-sarjastaan.

Uusimmat