Rintojen koskettelu sai oman festivaalin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tunnetaan maailmalla monista hullunkurisista kilpailuistaan ja tapahtumistaan. Myös muualta maailmasta löytyy toki mielenkiintoisia tapahtumia, joista eräs järjestetään Kiinassa. Kyseessä on Rintojen koskettelufestivaali.

Eijan kaupungissa Yunnanin provinssissa järjestetään nimittäin tapahtuma, jossa kaupungin sinkkumiehet ja -naiset kokoontuvat kaupungille. Erikoiseksi tapahtuman tekee se, että silloin miehet ovat tervetulleita koskettelemaan naisten rintoja.

Legendan mukaan tapahtuma on saanut alkunsa jo Sui-dynastian aikaan, jolloin monet teini-ikäisistä miehistä pakotettiin armeijaan ja kuolivat sodissa. Viisaiden mukaan tuolloin kuolleet nuoret miehet kuolivat rauhattomina, koska he eivät olleet koskeneet naisia. Asian korjaamiseksi nuoret naiset antoivat miesten kosketella rintojaan, ja sittemmin tapa on jatkunut sukupolvien ajan.

Uusimmat