Puukotettu nainen joutumassa itse vankilaan – uskomaton syy

Ohhoh! · Stara.fi

Puukotuksen uhrit päätyvät yleensä sairaalaan samalla kun viranomaiset etsivät puukottajaa. Nyt Yhdysvalloista on kuitenkin raportoitu hieman poikkeuksellinen tapahtumaketju, jossa puukotettu nainen päätyi pidätetyksi.

Poliisi nimittäin epäilee, että 21-vuotias Jessalyn Stierwalt oli pyytänyt kahta ystäväänsä puukottamaan häntä. Motiivina pyynnölle oli epäilyjen mukaan se, että nainen ei vahvan juopumustilansa takia halunnut mennä seuraavana päivänä tapaamaan ehdonalaisvalvojaansa, Beatrice Daily Sun uutisoi.

Naisen mielestä hän tarvitsi lisäaikaa selviämiseen, joten hänelle tuli mieleen pyytää puukotusta. Koko ryhmä oli vahvassa humalatilassa, joten ystävät suostuivat pyyntöön ja iskivät naista kaksi kertaa puukolla. Sairaalassa todettiin, että toinen iskuista osui olkapäähän ja toinen vatsaan. Nyt uhri on pidätetty ja hän voi saada tapauksesta jopa viiden vuoden vankeustuomion. Myös puukottajia odottaa syyte.

Uusimmat