Raiskaaja sai ansionsa mukaan – nainen puri kielen irti

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa raiskaajien tuomioistuimissa saamat uskomattomat lievät tuomiot ovat puhuttaneet kansaa jo vuosien ajan, ja erityisesti Itä-Suomen hovioikeuden linjauksia on äimistelty laajasti. Monien kansalaisten mieleen on tästä syystä tullut myös oman käden oikeus.

Nyt maailmalla uutisoidaan tapauksesta, jossa kiinalainen raiskaaja sai ansionsa mukaan. Hän työnsi nimittäin kielensä uhrin suuhun, joilloin sisukas nainen sai puraistuksi irti palasen miehen kielestä. Kielen palanen jäi naisen suuhun, kun mies keskeytti tekonsa ja ryntäsi pakoon.

Tapaus sattui 30. heinäkuuta, kun karaokeravintolassa työskentelevä nainen oli palaamassa töistä kotiin. Kotimatkalla eräs miesasiakas soitti naiselle ja pyysi häntä illalliselle. Ravintolassa tapahtuneen illanvieton jälkeen mies tunkeutui naisen mukana tämän asuntoon ja ryhtyi ahdistelemaan naista seksuaalisesti. Mies tunki kielensä naisen suuhun kun tämä huusi apua.

Poliisin mukaan kielen palasta ei saatu myöhemmin ommeltua paikalleen, minkä johdosta mies ei kykene enää kunnolla puhumaan. Tapaus sovittiin oikeussalin ulkopuolella, Yangtse Evening Post uutisoi.

Uusimmat