Stacy Keibler rohkeissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney on lehtiväitteiden mukaan tapaillut wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Raamikas kaunotar on lehtitietojen mukaan nähty nyt myös Clooneyn kesäasunnolla Italian Como-järvellä.

Nyt uuden suhteen kunniaksi verkkoon on koottu näyttävä otos Stacyn uran näyttävimpiä mallikuvia. Niissä neitokainen nähdään muiden muassa yläosattomissa ja muuten viettelevissä asennoissa.

Amerikkalainen wrestling-kaunotar Stacy Keibler on listattu viime aikoina parinkin naisurheilijoita rankanneen kauneuslistan kärkipäähän. Hän on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös muiden muassa mallina ja näyttelijänä. Stacy teki talven aikana itseään tunnetuksi myös viihdelehtien puolella osallistuttuaan muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaan.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.

Uusimmat