Tässäkö pienin mahdollinen yksiö – 7,24 neliömetriä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Syksy lähestyy parhaillaan kovaa vauhtia, ja Suomen opiskelijakaupunkien yksiöistä on käyty kovaa kädenvääntöä jo useamman viikon ajan. Suomessa myös yksiöiden koot ovat keskimäärin varsin siedettäviä, mutta poikkeuksiakin on. Nyt Yhdysvalloista on löytynyt yksiö, jota pienempää ei todennäköisesti Suomesta löydy.

Luke Clark Tyler -niminen arkkitehti asuu nimittäin New Yorkin ytimessä Manhattanilla vuokrayksiössä, jonka koko on hulppeat 7,24 neliömetriä. Tähän kokoon asukas on joutunut mahduttamaan kaikki arkielämässä tarvittavat välineet. Yksiön epäillään olevan Yhdysvaltojen pienin asunto.

Hell’s Kitchenin maineikkaalla alueella sijaitsevasta kenkälaatikostaan mies joutuu maksamaan perjantain kurssilla 570 euroa vuokraa kuukaudessa. Siitä huolimatta hän joutuu jakamaan suihkuhuoneen kolmen muun asunnon kanssa. Asunnon neliövuokra on lähes tuplasti kaupungin keskiarvoa korkeampi.

Uusimmat