Penelope Cruz muhkeana uikkareissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz nähtiin taannoin Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa. Tammikuussa näyttelijäkaunotar sai esikoisensa näyttelijä Javier Baremin kanssa, mutta se ei menoa juuri hidastanut.

Viime viikolla espanjalaisnäyttelijätär kuvattiin lomailemassa perheensä kanssa Etelä-Italiassa. Penelope Cruz, hänen lapsensa Leo ja miehensä Javier Bardem nauttivat auringosta innokkaasti. Raskautensa jälkeen edelleen muhkeassa kunnossa oleva Penelope ei näyttäytynyt bikineissä, vaan oli pukenut ylleen yksiosaiset valkoiset uikkarit.

Penelope Cruz Sanchez on naimisissa Javier Bardemin kanssa. Vuonna 2006 Cruz oli ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon voittajaksi elokuvastaan Volver-paluu. Oscaria hän ei voittanut, mutta Euroopan elokuva-akatemia palkitsi Cruzin joulukuussa 2006 parhaana eurooppalaisena naisnäyttelijänä.

Viime vuosina kaunotar on nähty elokuvissa Manolete, Elegy, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Penelope on pian tähdittämässä jälleen kerran Woody Allenin ohjaamaa elokuvaa, joka on tällä kertaa nimeltään Bob Decamerone. Elokuvassa nähdään myös The Social Network -tähti Jesse Eisenberg ja 30 Rock-televisiosarjan hauskuuttaja Alec Baldwin.