Ozzy Osbournen kitaristi soittaa Hevisaurus-levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma-palkittu lasten suosikkiyhtye Hevisaurus julkaisee kolmannen albuminsa 28. syyskuuta. Räyh! -nimisen levyn kappaleista vastaa tuttuun tapaan Olavi Tikka, bassot ja koskettimet soittaa Pasi Heikkilä ja kitarat Nino Laurenne. Lisäksi levyllä kuullaan myös useita ulkopuolisia tähtivieraita.

Aiemmin uutisoitiin Kotiteollisuuden Jouni Hynysen, Nightwishin kitaristi Emppu Vuorisen sekä Amorphiksen kosketinsoittaja Sande Kallion vierailuista. Heidän lisäkseen levylle on panoksensa antanut Ozzy Osbournen kitaristi Gus G.

Kansainvälisen tähden ohella levyllä soittavat myös Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen, radiojuontaja Jone Nikula, Stratovariuksen kitaristi Matias Kupiainen sekä vuoden 2007 Idols-voittaja Ari Koivunen. Mukana on myös duetto Hevisaurus–musikaalissa esiintyneen Purppura Louhikäärmeen kanssa.

Hevisaurus kuvaa loppuvuodesta ilmestyvää live-DVD:tä Helsingin Nosturissa tämän lauantaina 13. elokuuta. Hevisaurus –albumeita on myyty yhteensä yli 72 000 kappaletta.