Paris Hilton oli synttäreillä tunnin – tienasi miljoonan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Paris löysi kuitenkin itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Viime kuussa Parisin kerrottiin raivostuneen toimittajalle, joka vihjasi neitokaisen suosion olleen hiipumassa. Nyt ahkerasti itsensä julkisuudessa pitäneen Parisin ja hänen siskonsa Nickyn kerrottaan saaneen miljoona dollaria heidän oltua Lähi-Idässä erään sikäläisen prinsessan 16-vuotisjuhlissa. Syntymäpäiväsankarin kerrottiin olleen haltioitunut Hilton-hotelliketjun perijöiden osallistuttua hänen juhliinsa.

– Heille maksettiin aikamoinen summa, nimittäin miljoona dollaria. Heidän täytyi olla Ranskan Cannesissa järjestetyissä juhlissa tunnin verran ja syntymäpäiväsankari oli hurmioitunut sisarusten läsnäolosta, sisäpiiri paljasti X17-sivustolle.

Seurapiirisisarukset ovatkin juhlineet viime aikoina ahkerasti Välimeren rannoilla. Paris käväisi äskettäin Espanjassa Ibizan bailusaarella ja kirjoitti Twitter-blogiinsa ettei jaksa odottaa juhlien alkamista.

– Laskeuduimme juuri Ibizalle Nickyn kanssa. Jes, nyt pistetään bileet pystyyn, Paris kirjoitti Twitteriin.

Paris tähditti ensimmäistä realitysarjaansa The Simple Life vuonna 2003 kollegansa Nicole Richien kanssa. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa eri sarjoissa. Paris Hiltonista julkaistiin aikasemmin tänä vuonna mehukas paljastuskirja. Kirjan mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.

Uusimmat