Ali Lohan sai huikean mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei hidastanut kaunottaren railakasta elämäntyyliä. Tähden huolestunut perhe yrittää parhaansa mukaan auttaa ongelmaista tytärtään. Tähden isä Michael Lohan kertoi Lindsayn pikkusiskon Alin olevan avain hänen tyttärensä ongelmien ratkaisemiseen.

Nyt 17-vuotias Aliana Lohan allekirjoitti huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa. Siskonsa jalanjäljissä astelevalle kaunottarelle sopimus on loistava tilaisuus murtautua pois siskonsa tähteyden varjosta. Mallitoimisto on kertonut olevansa innoissaan uudesta mallistaan. NEXT Model -mallitoimiston muita kasvoja ovat muun muuassa Miranda Kerr, Milla Jovovich ja Molly Sims.

– Olemme erittäin innoissamme Aliana Lohanista. Hän on tulevaisuuden kasvo muotimaailmassa ja tulee olemaan valokuvaajien unelmakohde kameleonttimaisella kauneudellaan, mallitoimiston johtaja Alexix Borges hehkutti Just Jared -sivustolle.

Toukokuussa Ali Lohan esitteli bikinikuntoaan Miamissa.

Lohanin perheen isä Michael kertoi äskettäin Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista Lindsayta. Laulaja nimittäin kuuntelee Alia. Isä kertoi Lindsay-tyttärensä olleen kolme kertaa eri vieroitushoitolassa, mutta mikään hoito ei ole tuottanut tulosta.

Uusimmat