Johanna Tukiaisen Facebook-sivu poistettiin: ”Poliisi tutkii asiaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut useita kertoja ongelmissa Facebook-profiilinsa kanssa. Se on nimittäin suljettu jo useita kertoja milloin mistäkin syystä. Nyt Tukiaisen sivu on jälleen poistettu.

Neitokainen päivitteli tänään tapahtunutta aviomiehensä Arto Länsmanin sivulla. Samalla Tukiainen kertoi myös poliisin tutkivan asiaa, koska hänen mukaansa sivut oli kaadettu ilkivallan takia. Sen tarkemmin kohujulkkis ei tosin asiaa avannut.

– Tässä Johanna Tukiainen, käytän väliaikaisesti näitä sivuja koska omat FB sivuni kaadettiin ilkivallan takia jo 15 krt, nyt poliisit vihdoin tutkivat asiaa, Johanna Tukiainen kirjoitti.

Samalla Tukiainen toivoi saavansa lisää keikkatilauksia, eli ilmeisesti viime aikoina esiintymisiä ei ole kovin ruhtinaallisesti ollut.

– Sellainen juttu, että olemme Arton kanssa tällä hetkellä Törmäinen nimisessä paikassa Lapissa ja otan mielelläni keikkaa vastaan esim. nyt tulevaksi viikonlopuksi, minuun saa yhteyden johanna@dollsdancers.fi keikkatarjoukset. Vkloppuna on Jänkhällä jytisee tapahtuma, esiintyisin mielellään siellä, Tukiainen kirjoitti

Uusimmat