Näin ”rajua” mellakointi oli Manchesterissä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa jo useamman päivän ajan jatkuneet mellakat ovat ryöstäytyneet pahasti viranomaisten hallinnasta ainakin Lontoossa, Birminghamissa ja Manchesterissä. Tänään tilanne on jo hieman rauhoittunut.

Samalla verkossa on julkaistu karmaisevien videoiden lisäksi myös eräänlaisia parodioita, joista eräs on noussut tänään nettihitiksi ympäri maailmaa. Videolla nähdään kuinka vakava tilanne oli Whalley Rangen lähiössä Manchesterissä.

Pahin tilanne oli brittimedioiden mukaan Birminghamissa, jossa on poikkeuksellisen paljon ulkomaalaistaustaisia asukkaita. Yhteisömedioiden suosion myötä maailmalla päästään seuraamaan myös Britannian järkyttäviä tapahtumia huomattavasti aikaisempaa seikkaperäisemmin, kun tapahtumista julkaistaan verkossa tuhansia videoita päivässä. Eräs näistä videoista on nyt noteerattu ympäri maailmaa.

Uusimmat