Britannian kohutun ryöstövideon uhri löytyi – näin hänelle kävi

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa mellakat ryöstäytyivät alkuviikosta viranomaisten hallinnasta ainakin Lontoossa, Birminghamissa ja Manchesterissä. Koko tapahtumasarjan katsotuimmalla videolla nähtiin kuinka miesjoukko auttaa loukkaantuneen nuorukaisen ylös vain ryöstääkseen hänet. Nyt mies on löydetty.

Kyseessä on malesialainen opiskelija Ashraf Haziq, joka paikallistettiin lopulta sairaalasta. Hän kertoi olleensa liikkeellä ystävänsä kanssa, kun mellakoijat piirittivät hänet. Ystävä pääsi pakoon, mutta Haziq  saatiin kiinni ja pahoinpideltiin kanveesiin.

Hän sai rytäkässä vakavia vammoja, sillä miehen murskautunut leuka pitää leikata kuntoon ja asettaa leukaan metallitukia. Malesian konsuli kertoi The Sun -lehdelle, että nuorukainen ei kykene juuri puhumaan vammojensa takia.

Videolla nähdään kuinka joukko nuoria miehiä vaikuttaa ensin auttavan pahoinpideltyä poikaa, mutta todelliset tarkoitusperät selviävät pian. Joukkio nimittäin auttaa pojan pystyyn vain päästäkseen tämän selkärepulle, josta he ryöstävät kaiken mukaan lähtevän. Eilen Britannian pääministerikin kommentoi puheessaan juuri tätä videota.

Uusimmat