Lindsay Lohanin lesborakas piilottaa rakkauden merkit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Lindsay Lohan oli viime vuonna kovasti otsikoissa, kun hänellä oli myrskyisä lesbosuhde julkkis-DJ Samatha Ronsonin kanssa. Sittemmin julkkispari erosi, mutta Lindsay vainosi ex-tyttöystäväänsä pitkään esimerkiksi Hollywoodin yökerhoissa.

On-off -pariskunta seurusteli myrskyisästi kahden vuoden ajan, ja he tatuoivat rakkautensa merkiksi pienet sydämet käsiinsä. Nyt Ronson haluaa piilottaa rakkaustatuointinsa, koska hän ei halua enää yhtään muistoa parin yhteisistä ajoista.

– Samantha miettii parhaillaan ideoita tatuointiin hänen vasempaan käteensä. Uusi tatuointi tulee peittämään sen pienen sydämen, minkä he ottivat yhdessä Lindsayn kanssa, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Ronson jäi äskettäin poliisin haaviin, sillä hänet pidätettiin rattijuopumuksesta. 33-vuotias Ronson oli matkalla työkeikalle mustalla urheiluautollaan, kun poliisi pysäytti hänet. Ensiksi hän kieltäytyi tekemästä puhallutustestiä, joten hänet pidätettiin ja vietiin poliisilaitokselle. Siellä selvisi Ronsonin ajaneen humalassa.

Uusimmat