Perheenäiti ruiskutti rinnoistaan maitoa poliisin päälle – sai vankeustuomion! Katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Rikosten maailmassa on nähty jo lähes kaikki, mutta silti aika ajoin julkisuuteen tulee mitä ihmeellisimpiä tapauksia. Nyt eräs perheenäiti on saanut rajun tuomion vastustettuaan poliisia hyvin poikkeuksellisella tavalla.

31-vuotias amerikkalaisnainen joutui tekemisiin poliisin kanssa riideltyään miehensä kanssa kovaäänisesti autossa. Poliisin saavuttua paikalle nainen oli erittäin vastahakoinen ja jouduttiin lopulta repimään ulos autosta.

Sen jälkeen poliisikin hämmentyi, kun nainen ryhtyi ruiskuttamaan rinnoistaan maitoa poliiseja kohti. Nyt Ohion osavaltiossa asuva nainen on tuomittu oikeudessa kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, yhdyskuntapalveluun, 200 dollarin sakkoihin ja passitettu vieroitushoitoon.

Uusimmat