Sankaripojat pelastivat äitinsä – hakkasivat raiskaajamiestä skeittilaudalla

Ohhoh! · Neea Jokinen

Urheat amerikkalaispojat ansaitsevat kymmenen pistettä ja papukaijamerkin esimerkillisestä toiminnastaan. He nimittäin pelastivat äitinsä väkivaltaisen raiskaajamiehen kynsistä hakkaamalla tätä skeittilaudalla.

Nyt verkossa julkaistulla videolla nähdään, kuinka rimpuileva ja paidaton mies pidätetään ja viedään poliisiautoon. Uhrin pojat kertoivat videossa menneensä kotiin kavereidensa kanssa ja nähneen äitinsä uuden aviomiehen kuristavan häntä.

– Jos emme olisi menneet juuri sillä hetkellä sisälle, äitini olisi kuollut. Hän alkoi hakkaamaan myös meitä, joten nappasin skeittilautani ja löin sillä häntä päähän, toinen pojista kertoi kameralle.

Pojat kertoivat äidin uuden aviomiehen raiskanneen omat tyttärensä. Urheat veljekset kertoivat ettei heidän äitinsä tiennyt miehensä rikostaustasta mennessään tämän kanssa naimisiin. He kertoivat myös miehen hakkaneen jatkuvasti vaimoaan ja satuttaneen häntä. Äiti oli yrittänyt erota miehestä moneen kertaan, muttei uskaltanut tämän jatkuvien uhkauksien takia.

Uusimmat