Britney Spearsilta kiellettiin kännykän käyttö: ”En voinut lähettää seksiviestejä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Silloin oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Lehden mukaan Spearsin lähipiiri pitää laulajaa edelleen tarkasti silmällä, ettei hermoromahdus toistuisi. Nyt holhous on kuitenkin tuonut 29-vuotiaalle supertähdelle yllättävän ongelman, sillä häneltä on kielletty kokonaan kännykän käyttäminen. Isän mukaan matkapuhelin voi aiheuttaa laulajalle ongelmia ja johtaa Britneyn pahimmassa tapauksessa pahoille teille, The Sun uutisoi.

Spearsin entisen henkivartija Fernando Flores syyttää laulajaa seksuaalisesta ahdistelusta. Flores väittää laulajan lähettäneen hänelle kännykällä alastonkuvia itsestään, mutta vasta-argumenttina Britney on nyt paljastanut että hänellä ei ole lainkaan matkapuhelinta. Holhouksen uskotaan päättyvän kuluvan vuoden lopussa.

Uusimmat