Sanonta meni uusiksi – lentävä lehmä törmäsi autoon!

Ohhoh! · Stara.fi

Vanhassa sanonnassa todetaan, että milloin mikäkin ihmeellinen asia tapahtuu vasta kun lehmät lentävät. Nyt monet ihmeellisyydet voivat olla tapahtumassa, sillä Britanniassa lentävä lehmä on joutunut onnettomuuteen.

Robert Gould -niminen mies saa olla onnellinen ollessaan yhä hengissä, sillä hänen ohjaamansa auto törmäsi yllättäen lentävään lehmään. Lehmä oli nimittäin hypännyt tien vieressä olevan jyrkänteen laella olevan metrisen aidan yli. Lehmä ei kuitenkaan ymmärtänyt, että hyppy päättyisi ilmalentoon ja putoamiseen alla kulkevalle tielle, The Sun uutisoi.

Useita satoja kiloja painava lehmä laskeutui tiellä juuri samalla hetkellä liikkuneen Citroen C5 -auton päälle. Henkilöauton kattoa ei luonnollisestikaan suunniteltu kestämään moisia kuormia, joten 24-vuotiaan miehen henki oli hiuskarvan varassa. Kaikeksi onneksi lehmä laskeutui konepellille, joten kuljettaja selvisi ruhjeilla ja haavoilla.

Uusimmat