He ovat Yhdysvaltojen vihatuimmat ihmiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään päivittäin lukuisia listauksia, joissa asioita ja ihmisiä rankataan järjestykseen. Nyt vuorossa on ollut hieman vähemmän imarteleva listaus Yhdysvaltojen vihatuimmista ihmisistä. Ykköseksi nousi tällä kertaa uusi henkilö.

Yhdysvaltojen vihatuin ihminen on lapsensa murhasta taannoin syytetty Casey Anthony. Toisena on viihdemaailmasta tuttu nimi, Heidi Montagin aviomies ja realitytähti Spencer Pratt. Kolmen vihatuimman joukkoon mahtui heidän lisäkseen 14 lapsen äiti Nadya ”Octomom” Suleman.

Yhdysvaltojen neljänneksi vihatuin ihminen on O.J. Simpson, joka tuli alunperin tunnetuksi urheilutähtenä ja näyttelijänä, mutta selvisi sittemmin vaimonsa murhasyytteestä skandaalimaisten käänteiden jälkeen. Tällä hetkellä hän istuu kuitenkin vankilassa muista rikoksita. Viidentenä listalla on julkkisisä Jon Gosselin ja kuudentena hänen vaimonsa Kate Gosselin. Kymmenen joukossa ovat lisäksi Levi Johnston, Paris Hilton, Heidi Fleiss ja Howard Stern.

Uusimmat