Universumin coolein agentti palaa valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wayne’s World -elokuvalla maailmanmaineeseen aikoinaan noussut koomikko Mike Myers tunnetaan nykyisin lähinnä Austin Powers -roolistaan samannimisissä menestyselokuvissa. Alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi Wayne’s World -roolistaan.

Viime vuosina Myersin roolit ovat olleet lähinnä rajuja floppeja, joten menestysrooli ei olisi pahitteeksi. Nyt Myers onkin vahvistanut olevansa mukana Austin Powers -elokuvien neljännessä osassa. HitFix-julkaisun mukaan sopimukset on jo allekirjoitettu, ja seuraavaksi elokuvalle valitaan ohjaaja.

Ensimmäisen kerran Austin Powers 4 -elokuvasta huhuttiin jo vuonna 2004, eli seitsemän vuotta sitten. Sittemmin projekti haudattiin, mutta seuraavan kerran elokuvasta huhuttiin vuonna 2007.

– Neljännen elokuvan juoni on valmiina, ja voin kertoa vain sen, että siinä keskitytään Dr Evilin näkökulmaan. Aikaisemmissa elokuvissa nähtiin Austin Powers ja Dr Evil. Nyt nähdään Dr Evil ja Austin Powers, Myers sanaili Moviehole -julkaisussa vuonna 2007.

Ensimmäinen Austin Powers -elokuva sai ensi iltansa vuonna 1997. Austin Powersin lisäksi Myers on viime aikoina työstänyt uutta Shrek -elokuvaa. Myers on tehnyt edellä mainittujen roolien lisäksi suositut ääniroolit Shrek-elokuvissa.

Uusimmat