Hulk Hogan suivaantui tyttärensä nakukuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka showpainija Hulk Hoganin tytär Brooke poseeraa parhaillaan tyylikkäissä nakukuvissa. Nyt on selvinnyt, että neitokaisen suojelevainen isä ei lainkaan pidä tyttärensä tuoreimmasta tempauksesta.

PETA-järjestön kampanjalla halutaan korostaa eläintensuojelun tärkeyttä, mutta maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan ei pitänyt näkemästään. Hän oli torstaina mukana Miamissa, kun kuvat julkistettiin. Isä ei peitellyt ärtymystään, kun tyttären nakukuvat viimein esiteltiin yleisölle. Nyt Brooke on joutunut suitsimaan huhuja, joiden mukaan hänen ja isän suhde olisi jotenkin perverssi.

– On sairasta, että ihmiset väittävät minun ja isäni suhteen olevan perverssi, Brooke Hogan kirjoitti Twitter-blogissaan.

23-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen.

Uusimmat