Kuolleena löydetty heavytähti oli saanut porttikieltoja hotelleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin kuinka amerikkalainen heavytähti Jani Lane on menehtynyt 47-vuotiaana. Hänen ruumiinsa löydettiin Comfot Inn -hotellissa sijaitsevasta huoneesta Kaliforniassa. Kuolinsyy ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Nyt TMZ-julkaisu kertoo Jani Lanen olleen vakituinen vieras Los Angelesin alueen hotelleissa. Hänelle tuli kuitenkin mutkia matkaan, kun huonon käytöksen takia hotellit antoivat hänelle porttikieltoja. Esimerkiksi Hilton Woodland -hotelli ei suostunut ottamaan Lanea asukkaaksi sen jälkeen kun tämä romutti viime kuussa hotellihuoneensa. Artistilla oli siis ongelmia jo hyvissä ajoin ennen kuolemaansa.

Jani Lane, oikealta nimeltään John Kennedy Oswald, tunnettiin erityisesti Warrant-yhtyeen keulahahmona. Hän erosi bändistä vuonna 2004, mutta kokoonpano yritti paluuta neljä vuotta myöhemmin. Vuonna 1984 perustetun yhtyeen alkuperäinen kokoonpano hajosi tosin ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Glam-metallia soittavan yhtyeen tunnetuin hitti on nimeltään Cherry Pie. Jani Lane kirjoitti yhtyeelleen useita Top 10 -hittejä. Lanen viimeiseksi levytykseksi jäi viime vuonna julkaistu Siam Shade -tribuuttilevy.

Uusimmat