Laskuri paljastaa tuletko kaljuuntumaan – testaa tuloksesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille kaljuuntuminen on hyvin epämiellyttävä seikka, jota vastaan ihmiset ovat valmiita taistelemaan kaikin keinoin. Kaljuuntumisella rahastetaankin huimia summia vuodessa, kun milloin minkäkin tuotteen väitetään estävän sitä paremmin kuin muut tuotteet.

Nyt verkossa on julkaistu kaljuuslaskuri, joka kertoo mitä juuri sinun hiuksillesi on tulevaisuudessa tapahtumassa ja koska sinun hiuksesi ovat jättämässä päälaen lopullisesti. Käyttäjän tulee vastata muutamaan kysymykseen ja sen jälkeen automaatti laskee tuloksen.

Testin lopputuloksella ei luonnollisestikaan ole juuri mitään tekemistä todellisuuden kanssa, vaan kyse on ainoastaan mainoskampanjasta. Siitä huolimatta testi on saanut suuren suosion ympäri maailmaa. Asiantuntijoiden mukaan ihmiset voivat itse toiminnallaan vaikuttaa hiustensa lähdön ajankohtaan.

Uusimmat