Ryöstäjä mokasi nolosti – hampaaton mies jäi kiinni

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset edustavat lähes poikkeuksetta yhteiskunnan sitä osaa, jolle ei ole siunaantunut kovinkaan merkittäviä älyllisiä lahjoja. Siitä syystä rikollisilla on taipunut tehdä mitä idioottimaisempia virheitä, joiden perusteella he jäävät usein myös kiinni.

Nyt Brasiliassa naureskellaan ryöstäjälle, joka jäi kiinni hampaidensa – tai oikeastaan niiden puuttumisen – takia. Severinan kaupungissa tapahtui nimittäin ryöstö, jossa mies anasti vanhukselta käsilaukun. Rytäkässä paikalle putosi kuitenkin miehen tekohammas.

Ryöstäjä pääsi pakenemaan paikalta, mutta hänen hampaansa päätyi poliisin haltuun ja todistusaineistoksi. Tieto hampaansa pudottaneesta rikollisesta levisi nopeasti pienessä kaupungissa, ja pian poliisi sai vinkin sopivasta miehestä. Poliisi lähti tarkistamaan vinkkiä ja lopulta paikalta löytyi 34-vuotias mies, jonka suuhun hampaat sopivat kuin lasikenkä Tuhkimolle. Mies pidätettiin odottamaan oikeudenkäyntiä.

Uusimmat