Räppärin Twitter-viesti aiheutti vakavan vaaratilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa artisteista, näyttelijöistä ja muista julkkiksista kertoo kuulumisiaan Twitter-mikroblogeissaan. Samalla heillä on joissain tapauksissa suuri valta faneihinsa, kuten esimerkiksi Justin Bieberin kohdalla ollaan voitu huomata. Nyt hiphop-tähti The Game on käyttänyt tuota valtaansa väärin.

The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on nyt nimittäin joutunut poliisitutkimusten kohteeksi julkaistuaan perjantaina Twitter-blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan.

Miehellä on 580.000 lukijaa, joiden puhelut tukkivat välittömästi poliisilaitoksen puhelukeskuksen. Siksi myös hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, josta räppäri täytyy saada vastuuseen. Vastaamatta jäivät ainakin hätäpuhelut liittyen kadonneeseen henkilöön, perheväkivaltaan, kahteen ryöstöön ja varastettuun autoon.

Uusimmat