Heavytähti Jani Lanen kuolinsyy epäselvä – itsemurhaa epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin kuinka amerikkalainen heavytähti Jani Lane on menehtynyt 47-vuotiaana. Hänen ruumiinsa löydettiin Comfot Inn -hotellissa sijaitsevasta huoneesta Kaliforniassa. Hänelle on nyt suoritettu ruumiinavaus, josta kuolinsyy ei kuitenkaan vielä selvinnyt.

Kuolinsyyn selvittämiseksi tarvitaan laboratoriotuloksia, joiden saamiseen kuluu kahdesta viikosta jopa kuuteen viikkoon. TMZ-viihdelehti kertoi viikonloppuna, että Lanen kuolinpaikalta löytyi vodkaa ja reseptilääkkeitä. Siksi kuolinsyyksi epäillään epävirallisesti lääkkeiden yliannostusta, joka on saatu joko vahingossa tai tahallaan. Itsemurhan mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Jani Lane, oikealta nimeltään John Kennedy Oswald, tunnettiin erityisesti Warrant-yhtyeen keulahahmona. Hän erosi bändistä vuonna 2004, mutta kokoonpano yritti paluuta neljä vuotta myöhemmin. Vuonna 1984 perustetun yhtyeen alkuperäinen kokoonpano hajosi tosin ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Glam-metallia soittavan yhtyeen tunnetuin hitti on nimeltään Cherry Pie. Jani Lane kirjoitti yhtyeelleen useita Top 10 -hittejä. Lanen viimeiseksi levytykseksi jäi viime vuonna julkaistu Siam Shade -tribuuttilevy.

Uusimmat