Karmeimmat kauneusleikkaukset listattiin kuvineen

Lifestyle · Stara.fi

Viime vuosina Hollywoodissa on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus leikkauttaa itseään säännöllisesti ”kauniimmaksi”, kun kauneusleikkausten suosio on noussut huimasti. Tänä vuonna trendi on kuitenkin viimein ollut toiseen suuntaan, kun monet ovat katuneet esimerkiksi silikonirintojaan.

Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu on listannut sivuilleen karmeimmat kauneusleikkausten tulokset. Mukana listalla on vain tunnetuille ihmisille tehdyt operaatiot, sillä kaikista leikatuista löytyisi tapauksia, jotka veisivät helposti yöunet. Listan tunnetuimpia tähtiä ovat muiden muassa Christina Aguilera, Paris Hilton, Nikki Cox ja Tori Spelling.

Listalla mukana oleva Victoria Beckham on ollut tiennäyttäjä silikonirintojen saralla, sillä hän luopui omista lisäkkeistään jo viime vuonna. Sittemmin monet muut julkkisnaiset ovat seuranneet esimerkkiä

Uusimmat