X Factor -tuomarin etumus oli vangitsevan antava – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä hajonneen The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger toimii nykyisin X Factor -ohjelman ensimmäisen jenkkituotantokauden tuomarina. Kesällä hänen väitettiin kihlautuneen formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa vuosien seurustelun jälkeen, mutta Nicole kiisti väitteet.

Nyt Nicole on edustanut Fox-televisiokanavan markkinointitilaisuudessa näyttävän näköisenä kaunottarena. Hänen asunsa oli vähintään yhtä näyttävä, sillä musta toppi tarjosi antavat näkymät hänen ylävartaloonsa.

Taannoin Nicole kertoi Now -lehdelle, että hän itkee aina kun poikaystävä Lewis kuuntelee hänen musiikkia. Hän sanoo Lewisillä olevan hyvä musiikkikorva ja rakastavansa sitä, kun mies kehuu laulajattaren musiikkia.

– Hän on ihana. Kun soitan Lewisille musiikkiani ja hän sanoo ”Tämä kappale on todella hyvä kulta”, minulla tulee itku silmään, koska hänellä on niin hyvä musiikkikorva, 33-vuotias Nicole kertoi lehdelle.

Nicole Scherzinger työskentelee parhaillaan X Factorin lisäksi myös oman soolomateriaalinsa parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Vielä ei ole tietoa viivästyttääko pesti X Factor -tuomaristoon soololevyn julkaisua.

Uusimmat