Rihanna Helsingin kelistä: ”Eiiiii! 18 astetta?? Miksi??”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna saapui eilen Helsinkiin ja on tänään nousemassa esiintymislavalle epävakaisessa kelissä. Lämpöiseen ilmanalaan tottunut Rihanna julkaisikin tänään ensimmäisen Twitter-päivityksensä Suomesta, eikä se ollut kovinkaan mairitteleva.

– Eiiiiiii! 18 astetta Suomessa??? Miksi??? Ja tämä SADE!!! Ilmeisesti on LOUD-keikan aika. Tulemme rokkaamaan tänään! Rihanna kirjoitti.

Äskettäin Spice Girls -tähti Mel C kauhisteli Rihannaa tämän seksikkäiden musiikkivideoiden ja lavaesiintymisien vuoksi. Englantilainen laulajatähti kertoi olevansa todella huolissaan siitä, että musiikkibisnes kasvattaa epäsoveliaita mielikuvia etenkin nuorille musiikinkuuntelijoille.

– Olemme nyt pisteessä, missä yliseksuaalisuus on mielestäni mennyt liian pitkälle. Ihmisten täytyy ottaa vastuuta siitä. Naiset ovat musiikkibisneksessä äärettömän seksikkäitä ja heillä on nuoria faneja. Se on epäsoveliasta, Mel C kertoi Daily Mirror -lehden haastattelussa.

Laulajatähden mielestä lapsia täytyy suojella musiikkibisneksen seksistisen ronskista tyylistä. Hänen mielestään Rihannan täytyisi ottaa vastuuta tekemisistään ja siitä, millaista esimerkkiä hän näyttää nuorille ihailijoilleen. Hän kuitenkin lisäsi rakastavansa Rihannaa artistina.

– Rakastan Rihannaa ja mielestäni hän on h**lvetin hyvä artisti. Hän ei kuitenkaan ole äiti. Ehkä kun hänestä jonain päivänä tulee äiti, hän ajattelee tekemisiään eri tavalla. Ainakin toivon niin, laulaja jatkoi.

Taannoin poptähti Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

Uusimmat