Paris Hilton hukkasi kännykkänsä ja salaiset puhelinnumerot

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Paris löysi kuitenkin itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Nyt seurapiirineitokaisen kerrottiin hävittäneen kaksi kännykkäänsä lennollaan Filippiineille. Tähti oli matkalla uuden hotellin markkinointitilaisuuteen ja lentomatkan kerrottiin päättyneen huonosti. Hilton nimittäin etsi ja kaivoi huolestuneennäköisenä laukkuaan lukuisien lentokenttätyöntekijöiden ympäröimänä. Manilan lentokenttätyöntekijöiden kerrottiin tutkivan kännyköiden häviämistä.

Ikävä menetys Manilan lentokentällä ei kuitenkaan näyttänyt hiljentäneen Hilton-hotelliketjun perijätärtä. Hän kirjoittikin pian tapahtuneen jälkeen Twitter-blogiinsa ”Minä rakastan teitä” paikallisella Tagalogin-kielellä. Hiltonin lähipiiriin kuuluvat supertähdet ovat kuitenkin syystäkin kauhuissaan, sillä puhelimet sisältävät suuren määrän julkkistähtien salaisia puhelinnumeroita.

HIlton on kärsinyt kännykkäongelmista myös aikaisemmin. Vuonna 2005 hakkerit nimittäin murtautuivat tähden kännykän tietokantaan ja levittivät hänen lukuisten julkkisystäviensä yksityiset puhelinnumerot koko kansan nähtäville.

Paris tähditti ensimmäistä realitysarjaansa The Simple Life vuonna 2003 kollegansa Nicole Richien kanssa. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa eri sarjoissa. Paris Hiltonista julkaistiin aikasemmin tänä vuonna mehukas paljastuskirja. Kirjan mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.

Uusimmat