Alastomat lukiolaiset hämmensivät koulussa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesä on monien mielestä virallisesti päättynyt siinä vaiheessa kun koulut alkavat. Tampereella uusi lukuvuosi on nyt aloitettu keskimääräistä näyttävämmin, kun ilmaisutaidon lukio TYK tarjosi uusille oppilaille poikkeuksellista silmänruokaa alastomien oppilaiden muodossa.

Lukion ensimmäiselle luokalle tulleet oppilaat olivat tiedotustilaisuudessa, kun joukko abeja marssi yllättäen sisään saliin. Suurin osa heistä oli riisunut itsensä alusvaatteisilleen, mutta osa viuhahti ekaluokkalaisten edessä myös täysin alastomana. Taidepainotteisen koulun oppilaat olivat lähinnä innoissaan hauskasta tempauksesta.

– Täällä voi olla kuka vain tai millainen vain, eräs viuhahtaneista oppilaista hehkutti Aamulehdelle.

Samoilla linjoilla oli myös koulun rehtori, joka kertoi Aamulehdelle kannustavansa oppilaita tempauksiin. Hän kertoi lisäksi, että seuraavan kerran alastomuutta on luvassa viimeistään abishow’ssa penkkareissa.

Uusimmat