Tästä ei oheistuote parane: Angry Birds -rintaliivit naurattavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Pelin tuoreimman version myötä se on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset. Brändiä laajennetaan parhaillaan leluihin, peleihin ja elokuviin.

Nyt suomalaispelin oheistuotevalikoima näyttää laajentuneen yllättävään suuntaan, kun verkossa leviää kuva Angry Birds -rintaliiveistä. Kyse ei taida tällä kertaa olla aidoista oheistuotteista, vaikka näitä rintaliivejä kerrotaan myytävän Etsy-verkkokaupassa 35 dollarin kappalehintaan.Kuva: Neatorama

Hittipelin takaa löytyvä Rovio sai alkukeväästä 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä. Myöhemmin julkaistava Angry Birds -animaatioelokuva sai taannoin Suomen elokuvasäätiön tukea 50.000 euroa. Elokuvalehti Variety uutisoi taannoin, että elokuvaa tuottamaan on kiinnitetty David Maisel, joka oli aiemmin johtajana lukuisia menestyselokuvia tuottaneessa Marvel Studios -yhtiössä.