Kat DeLunan rintamus pullisteli mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Kat DeLuna on monille vielä hieman tuntemattomampi tuttavuus, vaikka neitokaisen julkaisut ovat olleet hittilistoilla ympäri maailmaa ja hänellä on hallussaan jopa Yhdysvaltojen listaykkönen. Musiikin lisäksi Kat tunnetaan myös näyttävistä poseerauksistaan.

Nyt DeLuna on ikuistettu julkkisjuhlissa. Hän oli mukana NiteTable.com -palvelun lanseerausbileissä, jossa hän myös esiintyi laulamalla kappaleen Whine Up. Ennen esiintymistään kaunotar asteli punaiselle matolle näyttävässä violetissa asussa, joka onnistui hädin tuskin peittämään popparin rintavarustuksen.

Vuonna 1987 syntynyt r&b-tähti Kat DeLuna, oikealta nimeltään Kathleen Emperatriz DeLuna, syntyi Bronxissa, New Yorkissa ja vietti lapsuutensa Dominikaanisessa Tasavallassa. Hän palasi Newarkiin, New Jerseyhin yhdeksänvuotiaana vanhempien erottua. Läpimurtonsa sensuelli Kat DeLuna teki vuonna 2007 kappaleellaan Whine Up. Vuosi edellisen jälkeen Kat DeLuna julkaisi toisen singlen Run The Show yhdessä Busta Rhymesin ja Don Omarin kanssa. Single nousi listojen kärkeen niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmalla.

Hittirintamaan ovat niin ikään kohonneet yhdessä Akonin kanssa vuonna 2008 levytetty Am I Dreaming sekä samana vuonna In The End ja Calling You. Viime aikoina Kat DeLuna on duetoinut yhdesssä Lil’ Waynen kanssa singlellä Unstoppable.

Kat DeLunaa verrataan usein jo edesmenneeseen latino-musiikin super-tähteen Selenaan, mutta voimakkaimmat musiikilliset vaikutteensa Kat DeLuna on imenyt kuuntelemalla Aretha Franklinin ja Billie Holidayn levyjä. Kat on sopraano, joka nuoruudessaan opiskeli myös oopperamusiikkia. Kat DeLuna yhdistelee tuotannossaan menestyksellisesti hiphopia, r&b:tä, poppia, latinalaista jazzia, dancea ja merengueta.

Uusimmat