Kardashian muhkea bikinipeppu pystyssä rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on marssimassa alttarille vielä elokuun aikana. Neitokainen on julkisuudessa kertonut ettei ota stressiä häävalmisteluista. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa psoriasis-sairautensa merkeissä.

Nyt Kim Kardashian nähdään kuitenkin poseeraamassa rannalla muhkea bikinipeppu pystyssä ja tietenkin bikineissä. Pääosaan nousee siis takamus, jonka epäillään olevan osittain keinotekoinen. Kimin on nimittäin huhuttu ottaneen siihen silikonitäytteitä.

Kim kuuli taannoin kärsivänsä psoriasis-ihosairaudesta mentyään lääkärintarkastukseen kutiavan, punoittavan ja hilseilevän ihonsa takia. Kim oli diagnoosin jälkeen järkyttynyt, mutta ei ole sittemmin suostunut juuri ihoaan peittelemään. Päätöstä on kiitelty vuolaasti, koska se antaa muillekin psoriasis-sairaille rohkeutta esitellä paljasta pintaa.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat