Kristen Stewart kauniimpana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähditti äskettäin Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja silloin neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa.

Viime vuonna FHM-lehti rankkasi Twilight-typyn maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Supersuosittu näyttelijäkaunotar kertoi viime viikolla, ettei hän voi sietää että häntä kutsutaan ”kuumaksi”. Kristen kertoi, ettei voi sietää ihmisten mairittelevia kommentteja hänen ulkomuodostaan, koska hän ei itse tunne olevansa kovinkaan viehättävä.

Nyt hän kuitenkin poseeraa poikkeuksellisen kuumana kaunottarena W Magazine -lehden tuoreessa kansikuvassa. Ilman neitokaisen nimeä kannessa häntä tuskin kuvasta edes tunnistaisi.

Kristen seurustelee nykyisin Twilight-vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Hän kertoi tottuneensa jo ihmisten tuijotuksiin ja innokkaiden fanien kohtaamiseen. Hän kertoi ymmärtävänsä huomion, koska hän käyttäytyisi aivan samalla tavalla, jos näkisi julkkiksen tepastelevan kadulla.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa.

Uusimmat