Rihannan diivailu suututti yleisön Helsingissä: ”Mikä ulkomaanpelle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna esiintyi eilen Helsingissä kovasti odotetulla keikalla. Ennen esiintymistä neitokainen valitteli julkisesti Suomen surkeaa säätä, eikä hänen tunnelmansa ilmeisesti juuri nousseet myöhemminkään.

Rihanna nimittäin odotutti massiivista yleisömerta todella pitkään ja nousi lopulta lavalle yli tunnin myöhässä. Monet Hietsuun pakkautuneista On The Beach -tapahtuman katsojista ehtivät ärsyyntyä turhauttavan pitkän odotuksen takia, ja lopulta lavalle huudeltiin yleisön seasta runsaasti myös rivouksia. Rihannan huudeltiin olevan muiden muassa ”ulkomaanpelle” ja ”diiva”. Lisäksi yleisö käytti myös hieman värikkäämpää kieltä.

Yleisö lämpeni hieman supertähden saavuttua viimein lavalle, mutta yleisömerestä kuului samaan aikaan myös äänekkäitä buuauksia. Tapahtuman järjestäneen Live Nationin Maritta Kettunen vahvisti Ilta-Sanomille, että Rihannan keikan myöhästymiseen ei ollut erityistä syytä. Näin ollen suomalaisyleisön odotuttaminen meni lopulta maailmantähden diivailun piikkiin. Rihannan varsinainen esiintyminen oli kaikesta huolimatta menestys, sillä keikka sisälsi suuren määrän ykköshittejä, jotka saivat ihmiset tanssimaan villisti Hietsun rannalla.

Uusimmat