Tältä Japanin tsunamituhot näyttävät nyt – katso ennen ja jälkeen -kuvat

Ohhoh! · Stara.fi

Japaniin 11. maaliskuuta iskeneen maanjäristyksen ja tsunamin tuhojen korjaaminen jatkuu vielä vuosikausia, kun kokonaisia kaupunkeja hävisi kartalta. Katastrofi on loistanut poissaolollaan otsikoista jo parin kuukauden ajan, mutta nyt on aika palata hetkeksi tuhon maisemiin.

Daily Mail -lehti on nimittäin julkaissut kuvasarjan, jossa esitellään aiemmin lehtien palstoilla nähtyjä tuhoja ja verrataan niitä tämän päivän tilanteeseen. Samalla voidaan huomata miten massiivinen tuho näkyy yhä edelleen. Roskat on saatu siivottua, mutta rakennukset ja infrastruktuuri ovat edelleen murskana. Katso kuvat tästä.

Japanin tuhoissa kokonaisia kaupunkeja huuhtoutui mereen, ja niistä onkin saatu viime aikoina kuvamateriaalia meren pohjasta. Massiivinen jätelautta kokonaisine taloineen matkasi parissa kuukaudessa Yhdysvaltojen rannikon tuntumaan, josta se levisi ympäri Tyyntä valtamerta.

Uusimmat