Tampereella hämmentäneistä ”prostituoiduista” tutkintapyyntö poliisille – katso kohukuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme heinäkuun puolivälissä kuinka Tammerfest-kaupunkifestivaalin aikaan Tampereen keskustassa hämmensivät lukuisat prostituoiduiksi pukeutuneet kaunottaret. Autoilijat kiinnittivät naisiin niin paljon huomiota, että tapaus aiheutti myös ketjukolarin.

Kyseessä oli kaupunkiin avatun uuden Fat Lady -ravintolan mainostempaus, jonka jälkipyykkiä pestään nyt myös poliisin toimesta. Naiset jakoivat ohikulkijoille runsaasti leikkirahaa ja muita mainostuotteita, joita levisi kaduille ympäri kaupunkia.

Nyt ravintolan edustaja on vahvistanut Staralle, että asiasta on tehty tutkintapyyntö poliisille roskaamisen johdosta. Ravintola kertoi jo aiemmin, että tempauksesta oli sovittu Tammerfest-tapahtuman kanssa ja että roskat siivottiin asianmukaisesti pois festivaalin muun siivouksen yhteydessä.

Uusimmat