Uusi Mulkvist-yhtye aiheuttaa pahennusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on nyt perustettu uusi yhtye, jonka nimi kertoo jo kaiken olennaisen. Kyseessä on nimittäin kettuilubändi Mulkvist. Yhtyeen muodostavat tunnetut musiikkitähdet Sakari Kuosmanen, Mato Valtonen, Jussi Lampi, Jamppa Kääriäinen, Marzi Nyman, Upi Heikkinen ja Michael Gaedt.

Koska maamme populaarimusiikki-ilmasto on muuttunut varsin kesyksi tarjolla olevien kappaleiden ja esitysten sanomien keskittyessä lähinnä ihmisen kaipuuseen toisen luo, päättivät tunnetut vääräleuat puuttua asiaan raskaalla kädellä.

Mulkvist-bändi lähtee kiertueelle 4. lokakuuta aiheuttamaan pahennusta ja keskustelua eri puolille Suomea. Biiseissä käsitellään niin julkkiskulttuuria, erotuomareita, politiikan suuntia kuin kaikkea muutakin mikä vain varjon jättää tai aiheuttaa keskustelua. Kettuilevat paremman puutteessa toisilleenkin ja jopa yleisölle, hurtilla huumorilla tietenkin.

– Ketään ei säästetä ja kaikki kivet käännetään, yhtyeen tiedotteessa luvataan.