David Beckham tyttärensä tulevasta deittailusta: ”Siitä tulee mielenkiintoista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham elää parhaillaan vauvaperheen arkea. Suositun jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa naimisissa oleva Victoria synnytti heinäkuussa perheeseen neljännen lapsen.

Vaikka suloinen Harper Seveniksi nimetty tyttövauva on vasta reilun kuukauden ikäinen, isukki David Beckhamilla on valmiit suunnitelmat tyttärensä deittailuajoille. Hän nimittäin luottaa kolmen poikansa katsovan pikkusiskonsa perään.

– Harperilla on kolme veljeä, jotka huolehtivat hänestä ja tuovat hänet kotiin isin luokse. Tyttäreni deittailuajoista voi tulla aika mielenkiintoista, Beckham vinkkasi Access Hollywood-sivustolle Do Something -palkintogaalassa.

Kuuluisa futistähti voitti Do Something -palkintogaalassa Atleetti-palkinnon työstään Unicef -hyväntekeväisyysjärjestön lähettiläänä. Beckham saapui gaalaan vanhimman poikansa 12-vuotiaan Brooklynin kanssa ja kertoi Victoria-vaimon olleen kotona Romeon, Cruzin ja Harperin kanssa.

Taannoin uutisoitiin myös, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.

Uusimmat