Televisiokaunottaren mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Glee-televisiosarjan kaunottaren Dianna Agronin ura kiitää kovaa vauhtia ylöspäin. I Am Number Four -elokuvassakin näyttelevä tähti poseerasi äskettäin GQ-lehdelle rohkeissa kuvissa, mikä aiheutti närää lasten vanhempien järjestössä.

25-vuotias Agron poseerasi myös Cosmopolitan-lehden kansityttönä ja ihastutti katsojia lyhyellä ja seksikkäällä hiustyylillään. Nyt neitokainen on kuvattu Los Angelesissa poistumassa suosikkilaulaja Adelen konsertista. Diannan sininen kukkamekko osoittautui paparazzien salamavaloissa osittain läpinäkyväksi.

Glee-hittisarjassa esiintynyt Agron erosi alkuvuonna I Am Number Four -elokuvan vastanäyttelijästään Alex Pettyferistä ja kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa mielipiteitään seurustelusta.

– Parisuhteessa huomaa helposti, milloin toinen ihminen on epävarma. Se voi aiheuttaa vastoinkäymisiä suhteessa, sillä mustasukkaisuus ei tule koskaan olemaan hyväksi, Agron kertoi haastattelussa.

Uusimmat