Doom Unit ja Timo Kotipelto tänään hyväntekeväisyyskeikalla Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Doom Unit -yhtye kerää varoja Suomen Mielenterveystyön toiminnan tukemiseen esiintymällä tänään keskiviikkona 17. elokuuta DOM Helsingissä. Illan avaa kello 21.30 Timo Kotipelto Duo, ja Doom Unit astuu lauteille kello 22.00. Ovet avataan klo 20.00. Liput konserttiin maksavat 10 euroa.

Stratovarius-yhtyeen solisti Timo Kotipelto tekee silloin tällöin spesiaaleja duo-keikkoja Jani Liimataisen kanssa. Kyseessä on akustinen duo-setti, joka koostuu covereista ja omista biiseistä.

Doom Unit -yhtyeen ensimmäinen albumi viihtyi aikoinaan listoilla kahdeksan viikkoa. Tamperelainen nelikko vietti ison osan vuodesta 2010 tien päällä tehden yli 50 keikkaa keikkoja. Bändin kappaleet ovat soineet jo ensilevystä alkaen radioiden lisäksi myös eri TV-ohjelmapuffeissa. Yhtye sävelsi läpimurtobiisinsä alunperin kotimaiseen kauhuleffaan, mutta nappasi sillä samantien myös Radio Rock Starba -kilpailun voiton ja lunasti paikan Harper’s Island -televisiosarjan trailermusiikkina. Bändi on viettänyt kesän keikkalavoilla.

Uusimmat