Hollantilaismalli teki paluun! Bikinivartalo lähentelee täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Nyt hän on pitänyt hieman taukoa uraltaan, koska synnytti taannoin lapsen.

Sittemmin hänen vartalonsa on palautunut uskomattoman nopeasti raskauden aiheuttamista muutoksista, sillä hän pääsi parissa kuukaudessa takaisin bikinikuntoon. Nyt paluu on viimein totta, kun Doutzen poseeraa jälleen Victoria’s Secretin näyttävissä bikinikuvissa.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassaTime, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Forbes-lehden mukaan hän oli vuonna 2010 yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.

Uusimmat