Jennifer Love Hewittin paita oli liian löysä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aavekuiskaaja-televisiosarjaa tähdittänyt Jennifer Love Hewitt on viime aikoina viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista, eikä ammatillisella rintamallakaan ole kovin kiirettä ollut. Aiemmin hänen kerrottiin laajentavan toimenkuvaansa ohjaajaksi.

Nyt Hewitt on ikuistettu kaupungilla erikoisessa asussa, sillä hänen löysä musta paitansa oli niin löysä että se paljasti alla olleet siniset rintaliivit. Kyseessä ei varmasti ollut tahaton paljastelu, mutta lopputulosta ei voida kuitenkaan pitää kovinkaan tyylikkäänä.

Jennifer erosi toukokuussa poikaystävästään Alex Bahista vain vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin Jennifer on ihastunut Unelmien poikamiestyttö -realitysarjan kilpailija Ben Flajnikiin. Ihastunut kaksikko bongattiin äskettäin muhinoimasta San Franciscossa Kaliforniassa. Flajnik joutui tyytymään kakkossijaan realitysarjassa, sillä poikamiestyttö Ashley Hebert valitsi kihlatukseen kanssakilpailija J.P. Rosenbaumin.

32-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.

Uusimmat