Perheenäiti menettää tajuntansa jos sanoo ”Rakastan sinua”

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti merkillisiä sairauksia, jotka ihmetyttävät lääkäreiden lisäksi myös muita kansalaisia. Eräs erikoisimmista löytyy Britanniasta, jossa Sheffieldissä asuva perheenäiti ei voi sanoa lapsilleen ”rakastan sinua” menettämättä tajuntaansa.

53-vuotias Wendy Richmond kärsii narkolepsian lisäksi myös merkillisestä katapleksia-sairaudesta, jossa hän menettää tajuntansa aina tunnekuohun vallassa. Hän ei voi siis tunnustaa rakkauttaan eikä myöskään nauraa tai itkeä siten että pysyisi tajuissaan. Asiasta kertoneen Metro-lehden mukaan ongelmaan on olemassa lääkehoitoa, mutta lääkkeet ovat erittäin kalliita eikä yhteiskunta osallistu niiden kustannuksiin.

– Haluaisin vain ottaa lapsenlapseni käsivarsilleni ja sanoa että rakastan häntä. En kuitenkaan uskalla tehdä sitä, koska se olisi vaarallista meille molemmille. Se voisi laukaista kohtauksen ja voisimme molemmat kaatua lattialle ja loukkaantua. On ihmeellistä että en voi sanoa perheelleni että rakastan heitä, Wendy Richmond kertoi Metro-lehdelle.

Uusimmat