Suosikkiräppäri hehkuttaa vankilareissuaan: ”Olen kiitollinen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti T.I. joutui taannoin takaisin liittovaltion tuomioistuimeen Atlantaan, kun hänet pidätettiin Kaliforniassa huumeiden hallussapidosta, eli hän rikkoi ehdonalaisensa sääntöjä. Hänet passitettiin rikkomuksen vuoksi vankilaan 11 kuukaudeksi.

Megatähti Rihannankin kanssa aikoinaan yhteistyötä tehnyt räppäri kertoo nyt olevansa kiitollinen vankila-ajastaan. Suosikkiartisti T.I., oikealta nimeltään Clifford Harris, kertoi kasvaneensa ihmisenä istuessaan tuomiotaan vankilassa.

– Moni varmasti tietää, mitä elämässäni on tapahtunut viime aikoina. En olisi selvinnyt kokemuksestani ilman fanieni ja läheisteni tukea. Kaiken tämän jälkeen voin kuitenkin kertoa kasvaneeni ihmisenä ja oppineeni olemaan parempi ihminen, räppäri kertoi vankilasta lähetetyssä viestissään Female First -sivuston mukaan.

Räppäri kertoi myös ettei usko vankilakokemuksen jääneen hänen viimeiseksi vastoinkäymisekseen elämässä. Hän kuitenkin uskoi olevansa nyt henkisesti vahvempi tulevaisuuden haasteita kohdatessa. T.I myönsi pitkän vankilatuomion aluksi raivostuttaneen häntä, mutta sen antaneen hänelle mahdollisuuden tutkailla itseään uudelleen ihmisenä.

Artisti sai alunperin tuomion aserikoksesta vuonna 2009, kun hän yritti ostaa laittomia konekivääreitä ja äänenvaimentimia. Hänet päästettiin ehdonalaiseen vankilassa istutun tuomion jälkeen, mutta yllä mainittu huumeiden hallussapito Kaliforniassa koitui hänen kohtalokseen.

Uusimmat