Yö-yhtye täyttää 30 vuotta – kiertue ja kokoelmalevy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen ikään ennättänyt Yö-yhtye juhlii näyttävästi 30 vuoden merkkipaaluaan syksyllä 2011. Olli Lindholmin luotsaama yhtye julkaisee 28. syyskuuta Kiitos ja kunnia – 30v. -kokoelmalevyn, joka sisältää bändin merkittävimmät 2000-luvun hitit.

Yhteensä 30 biisiä sisältävällä kokoelmapaketilla on tuttujen hittien lisäksi mukana neljä uutta kappaletta, joista Onnen hohteessa on soinut radioissa keväästä lähtien. Seuraava sinkkulohkaisu Tällaisina aikoina on Antti Kleemolan käsialaa ja biisi on saavuttanut livenä suuren suosion.

Digisinglenä julkaistaan Jussi Hakulisen kynäilemä ja tulkitsema kahdeksanminuuttinen Kun nuoruus katoaa -eepos. Syystalvella on hyvä muistella elokuuta, sillä Olli Lindholmin säveltämä Elokuun yöt tarjoillaan radioille. Kokoelmalle on poimittu myös nimibiisi Kiitos ja kunnia sekä basisti Juki Lewisin tulkitsemat, koskettavat Oikee enkeli ja Deadline.

Kokoelman myötä starttaa Yön historian mittavin areena- ja hallikiertue Kiitos ja kunnia – 30 vuotta Likaisia Legendoja, joka pitää sisällään liki 20 keikkaa ajalla 30. syyskuuta -17. joulukuuta. Kiertue käynnistyy Tallinnan Nokia Kontserdimajasta ja päättyy Baltic Princess -laivalle.

Uusimmat